2017. már 16.

A leghatásosabb fiatalító táplálékok

írta: ZöldAbc
A leghatásosabb fiatalító táplálékok

Bár nagyon fontos bőröd ápolása, hidratálása, fiatalságát igazán belső táplálással tarthatod fenn. Ehhez mutatunk neked néhány táplálékot, mellyel megőrizheted bőröd rugalmasságát, fiatalosságát.

Egyél és fiatalodj!...

Ha teljes életet élsz - amihez hozzátartozik a rendszeres sport, az egészséges táplálkozás és az egészséges alvás -, de mégsem vagy elégedett bőröd állapotával, akkor ideje bevetned néhány igazán ínycsiklandó fiatalító ételt. A hatás nem marad el.

Gránátalma
A gránátalma igazán gazdag antioxidáns-forrás, mely ellágsavtartalmának köszönhetően könnyedén veszi fel a harcot a szabadgyökökkel. A gyümölcs leve ráadásul olyan anyagokat tartalmaz, amelyek kollagéntermelésre ösztönzik a szervezeted, így bőröd rugalmas és puha marad.

Avokádó
Az avokádó B-, C-, és E-vitaminokban gazdag, magas olajtartalmú gyümölcs. Tartalmaz vasat, magnéziumot, nátriumot és béta-karotint is. A száraz bőr kiváló ápolószere. Kiváló luteinforrás, amely a szem egészségét biztosítja azáltal, hogy megvédi a káros napsugaraktól.
Nemcsak táplálékként, de pakolásként használva is ellátja a bőrt hidratáló és tápláló anyagaival.

Articsóka
Tisztító, méregtelenítő hatását a bőr is meghálálja, májvédő és egészségmegőrző növény. Leve almasavat, tejsavat és citromsavat tartalmaz. Használják cellulitisz kezelésére és helyi zsírlerakódás megszüntetésére is.
A világ legegészségesebb ételeinek egyike.
fiatalito-etel.jpg

 

Szólj hozzá

szépség diéta egészséges életmód természetes-gyógymód egészséges-étel